De Dijkloop

De Dijkloop is een terugkerend sportief evenement op ons bedrijventerrein. Het is een laagdrempelig hardloopevenement van 5 km voor medewerkers van alle bedrijven en organisaties op IJsseloord 2. Maar nog belangrijker, door mee te doen aan de Dijkloop steunt men een goed doel. In 2024 vindt het evenement plaats op donderdag 28 maart. Ook dit jaar is het mogelijk om de fout te bewandelen. De wandelaars starten om 15:30 uur en de hardlopers om 16:00 uur.

 Op donderdagmiddag 28 maart 2024 om 15:30 uur en 16.00 uur klinken de startschoten bij @Facilitys voor de 2024-editie van de Dijkloop. De hardlopers en de wandelaars leggen een route af op het bedrijventerrein IJsseloord 2 en de aangelegen dijk. De inschrijfkosten (voor zowel hardlopen als wandelen) bedraagt €10,- p.p.

Wil je na de Dijkloop nog even bijkomen? Dan kun je na afloop nog terecht bij @Facility’s voor een gratis hapje en een drankje!

De routekaart


De hardlopers en wandelaars leggen onderstaande route af op het bedrijventerrein IJsseloord 2 en de aangelegen dijk. Zie onderstaand het parcours, dat met de klok mee wordt gelopen.